Huolto Bike Planet Vantaa & Espoo Liikkeissä


Liikkeidemme (Bike Planet Vantaa & Espoo) yhteydessä sinua palvelee ammattitaitoinen huolto ympäri vuoden. Huollamme kaiken merkkiset ja malliset pyörät yli 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Lisäksi koulutamme jatkuvasti mekaanikkojamme ja henkilökuntaamme vastaamaan pyöräilyn uusimpia trendejä, kuten sähkövaihteet sekä sähköpyörät. Shimano Service Center sertifiointi takaa myös sen, että meiltä löydät yleisimmät Shimano-varaosat suoraan hyllystä. Lisäksi meillä on kattava valikoima Sram komponentteja ja varaosia sekä tarvike-osia. Huoltopisteemme ovat myös valtuutettuja Bosch sekä E-Going Service Centereitä ja pystymme huoltamaan sähköpyörät, joissa on Shimano Steps, Specialized, Bosch tai E-Going sähköjärjestelmät.

1. Huoltoon ei tarvitse varata aikaa erikseen, voit tuoda pyörän meille huoltoon milloin vain, liikkeen aukioloaikojen puitteissa.

2. Jättäessäsi pyörän huoltoomme, saat huollosta halutessasi suuntaa-antavan hinta-arvion ja arvioidun valmistumisajan mekaanikoltamme.

3. Pyörät huolletaan työtilanteen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pikaisesti.


 

 

Pyörän tärkein huolto on sen ensihuolto. Ensimmäisten satojen kilometrien aikana uuden pyöräsi vaijerit venyvät, pinnat asettuvat vanteelle, kammet ja laakeristot saattavat löystyä - pyöräsi toimintaan tulee pientä epätarkkuutta. Ensihuollossa koko pyörä käydään läpi, syntyneet välykset poistetaan, vanteet rihdataan ja vaihteet ja jarrut säädetään. Ensihuoltoon saakka pyörällä ajo on ns. sisäänajoa ja tämän jälkeen ovat vasta parhaat kilometrit edessä. Varmin keino hankkia teknisiä hankaluuksia jatkossa on jättää ensihuolto tekemättä. Teemme myymiimme pyöriin 3kk-300km sisällä ensihuollon hintaan 49€ (normaalisti 89€).

Säännöllinen huolto myös jatkossa varmistaa pyörän olevan aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. Pyörän säännöllinen huolto kotioloissa on myöskin tärkeätä, mm. pyörän puhtaanapito ja rasvaus ovat pyörän kunnossa pitämisen peruspilareita. Lisäksi pyörän ollessa säännöllisessä käytössä, on hyvä tehdä pyörälle kerran vuodessa ns. vuosihuolto. Vuosihuollossa koko pyörä kaikkine osineen tarkastetaan ja säädetään, rikkinäiset ja huonokuntoiset osat vaihdetaan. Talvikausi asettaa omat vaatimukset pyörälle ja tällöin on parasta toteuttaa vuosihuolto kaksi kertaa vuodessa. Pyörän voit tuoda liikkeemme aukioloaikoina ilman ajanvarausta ja teemme tarvittavat huollot muutamassa päivässä. Säännöllinen ja ennakoiva huolto antaa polkupyöräilijälle huomattavasti nautinnollisempia ajokilometrejä ja säästöjä, kun pyörän ominaisuudet pysyvät ennallaan ja sen palveluikä nousee.

Huoltohinnasto

 

Bike Planet Vantaa: Martinkyläntie 39B, 01720 Vantaa, Huolto: puh. 010 397 0047

Bike Planet Espoo: Friisiläntie 1, 02240 Espoo, Huolto: puh. 010 397 0037

Aukioloajat:
Ma-Pe 10-18
La 10-14
Su Suljettu