Trail-pyörien suunnannäyttäjä on nyt täällä!

Bold Linkin on innovaation terävin kärki, joka koostuu viimeistellystä tekniikasta ja markkinoiden johtavasta innovaatiosta ja designista. Luotu intohimoisten pyöräilijöiden toimesta ja kehitetty niille, jotka haluavat korkealaatuisimman kokemuksen, teknologian sekä designin käyttöönsä.

Rungon jäykkyys, matalampi painopiste ja optimaalinen jousituksen suorituskyky ovat avain asemassa rungon sisäisen takaiskarin kanssa. Takaiskarin kunto on merkittävä tekijä iskarin toiminnalle. Se on aina suojassa lialta, vedeltä sekä iskuilta toimiakseen aina optimaalisesti. Vaakatasoon sijoitetun takaiskarin ansiostalinkusto on ultra-kompakti, kevyt ja jäykkä. Linkusto on suoraan kiinni iskarissa ja kiinnitettynä akseliin rungon sisällä, minkä takia linkustoa ei tarvitse tehdä rungon ympärille.

Säädettävä geomteria antaa mahdollisuuden muuttaa keskiön korkeutta sekä ohjauskulmaa parantaakseen ajomukavuutta eri käyttötarkoituksissa. Flip-Chipin kääntämällä keskiön korkeus muutuu 6,3mm.

Integraation myötä pyörässä on "Save The Day -kit". Rungon sisältä löytyy fiksusti sijoitettu pakkaus jossa on sisärengas, mini pumppu, rengasmuovit, paikka ketjulukoille sekä monitoimityökalulle.

Lue lisää: https://www.boldcycles.com/en/#bold-linkin

Lisätietoja
info
Valmistaja
BOLD
x
Valitse koko:

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

7,90 €  Nouto postin pakettiautomaatista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

7,90 €  Nouto postista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

29,90 €  Matkahuollon kotiinkuljetus (pyörät)