Naisten malli. 

“Surface Studies -kokoelma on suunniteltu ensisijaisesti Gravel-kuskien tarpeille, mutta soveltuu kaikille, jotka nauttivat hiekkateillä ajamisesta. Paidassa yhdistyvät mukavuus ja tyyli niin hienolla tavalla, että tämä ajoasu on kategoriassa ”pakko saada”. Puhumattakaan siitä, että nyt voit näyttää samalta pyörän päällä kuin Pro Gravel -kuskit Ali Tetrick ja Ian Boswell.

Vaate on suunniteltu pitämään sinut viileänä, käyttäen meidän pehmeää VaporRize™-verkkokangasta. Materiaalissa yhdistyy myös kosteudenhallinta ja kestävyys. Siinä on lisäksi UPF 30+ luokitus, joten ihosi pysyy suojattuna haitallisilta ultraviolettisäteiltä. Ja istuvuuden vuoksi Slim Fit saa SL Air Jerseyn tuntumaan ihollasi kuin maalatulta, joten se on ihanteellinen ajamiseen ja kilpailemiseen korkeimmalla tasolla.

  • Kevyt ja pehmeä VaporRize™-verkkokangas hallitsee kosteutta ja pysyy pehmeänä ihoa vasten ja tukee kaikissa oikeissa paikoissa.
  • Vakiona löytyvät kolme taskua tarjoavat runsaasti tilaa tarvittaville tavaroille
  • Edessä täyspitkä vetoketju antaa mahdollisuuden hallita ilmanvaihtoa.
  • UPF 30+ -luokitus suojaa ihoasi haitallisilta ultraviolettisäteiltä.
  • Slim Fit tarjoaa tarkan istuvuuden, joka on ihanteellinen urheilullisiin lenkkeihin, aggressiiviseen harjoitteluun tai huipputason kilpailemiseen.
info
Valmistaja
SPECIALIZED
x
Valitse Väri:
Valitse koko:

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

7,90 €  Nouto postin pakettiautomaatista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

7,90 €  Nouto postista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

29,90 €  Matkahuollon kotiinkuljetus (pyörät)