Levo tarjoaa uskomattoman voiman ajaa enemmän polkuja vertaansa vailla olevalla yhdistelmällä ajolaatua, tehoa ja toimitamatkaa millä tahansa alustalla. Se on 40 vuoden maailman parhaiden maastopyörien kehittämiseen liittyvän pakkomielteen tulos. Ensiesittelystään lähtien Levo on asettanut riman korkealle kaikille sähkömaastopyörille, ja uusin Levo nostaa tätä rimaa jälleen.

Pohjana Turbo Full Power 2.2 -moottorimme ja Master Mind Turbo Control Unit (TCU) , jotka takaavat Levolla sujuvan ja saumattoman avustuksen pyöräilyysi – 4x teho, jonka avulla voit valita missä ja milloin haluat ajaa. Levo rikkoo toimintamatkan rajoja ja avustaa sinua poluilla jopa viiden tunnin ajan. Nyt voit ajaa pidemmälle ja tutkia paikkoja enemmän kuin koskaan ennen. Optimoidussa alustassa on 150 mm:n mukautuva, yksilöllinen takajousitus ja säädettävä geometria, joka tarjoaa vakaan ja luonnollisen ajotuntuman vertaansa vailla. Koska loppujen lopuksi ajotuntuma on se, millä on väliä. Usko pois.

Enemmän ylämäkiä, enemmän alamäkiä, enemmän kilometrejä, enemmän hauskuutta. Mutkattoman SRAM GX/NX -voimansiirron, polkuja kesyttävän FOX-jousituksen ja kevyen, kestävän alloy-vannesetin ansiosta Turbo Levo tarjoaa enemmän kaikkea, mitä maastopyöräilyssä rakastat.

  • Levon täysin integroitu Turbo Full Power 2.2 -moottori, 700 Wh akku ja Turbo Control Unit tarjoavat luokkansa johtavan 90 Nm vääntömomentin ja 565 watin tehon jopa viiden tunnin ajoajaksi, jolloin voit ajaa pidemmälle ja nopeammin kuin koskaan ennen.
  • MasterMind Turbo Control Unit on tietokeskuksesi, jossa on mukautettavat näytöt ja tiedot, mukaan lukien tarkka prosenttiosuus akun varaustasosta. Käytettävissä on myös uusi MicroTune-toimintomme, jolla voit säätää tehoa 10 % askeleissa saadaksesi tarvitsemasi avustuksen haluamallasi hetkellä.
  • Muotoilu, jossa on 27,5 tuuman rengas takana ja 29 tuumaa edessä, takaa ketterän ajotuntuman, joka saa muiden täysitehoisten sähkömaastopyörien kuskien päät pyörälle. Iso ohjaamo keskittää sinut pyörän kanssa optimoiden pidon ja hallinnan mutkissa. Matala keskiö, loiva emäputken kulma ja pienennetty haarukan offset pitävät menon vakaana rajuissa ajo-olosuhteissa.
  • Levossa on kuusi erilaista geometria-asetusta, joiden avulla voit helposti valita sopivan suorituskyvyn mihin tahansa ajotyyliin ja maastoon. Emäputken kulmaa voidaan säätää välillä 63–65,5 astetta. Keskiön korkeutta voidaan hienosäätää ylös tai alas 7 mm.
  • Levon 150 mm takajousto on notkea pienissä töyssyissä ja isotkin iskut ovat lastenleikkiä, mutta se tarjoaa silti hämmästyttävän polkemisvasteen ja siirtää voimasi maahan täydellisellä tehokkuudella.
  • Levon S-mitoitus perustuu olennaiseen – pyöräilijän kokoon ja ajotyyliin, ei sisäsaumaan. Kuusi kokoa, joissa kaikissa on yhtäläiset emäputken pituudet ja rungon korkeus, mahdollistavat koonvalinnan yksilöllisen ajotyyliisi mukaan. Pienemmät S-koot ovat ketterämpiä ja joustavampia, kun taas isommat S-koot tarjoavat enemmän vakautta ja tilavuutta ajoon.
Lisätietoja
info
Valmistaja
SPECIALIZED
x
Valitse Väri:
Valitse koko:

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

7,90 €  Nouto postin pakettiautomaatista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

7,90 €  Nouto postista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

29,90 €  Matkahuollon kotiinkuljetus (pyörät)