Uusi Epic 8 kehittää nopeimman kaavaa suorituskyvyn, tehokkuuden ja kevyen integroinnin avulla. Nykyaikaiset XC-radat vaativat päivä päivältä enemmän ja enemmän suorituskykyä. Siihen vastaa Epic 8. Sen parannettu kinematiikka tekee siitä tehokkaimman poljettavan pyörän, jota olemme koskaan testanneet, kun taas yksilöllisesti venttiilöidyt (ja viritetyt) iskunvaimentimet vaimentavat jokaisen töyssyn. Se on susi suden vaatteissa.

VERRATON KYVYKKYYS: Maailman suorituskykyisin 120 mm:n pyörä. Tulet hämmästymään siitä, miten Epic 8:n progressiivinen geometria tarjoaa teknistä kyvykkyyttä maastossa sekä nopeaa ja tehokasta ylämäki- ja kiihdytystehoa. Alustan järjetön sivuttais- ja vääntöjäykkyys johtaa myös todella tarkkaan käsiteltävyyteen.

MIKÄ KUOPPA?: Edelliseen sukupolveen verrattuna uusi Epic 8 vaimentaa 12 % enemmän isku- ja tärinävoimia, jolloin väsymys on vähäisempää ja teho kasvaa ajan myötä, joten voit edelleen puskea, kun muut kärsivät.

BIOMEKAANINEN TEHOKKUUS: Optimoimalla jousituksen kinematiikan Specializedin Ride Dynamics -tiimi vähensi tehotonta polkemisen aiheuttamaa pomppimista 20 %, mutta säilytti samalla aktiivisen jousituksen tehokkaaseen törmäysvoiman hallintaan varmistaen, että pysyt tehokkaimmassa polkemisasennossa. Se on tehokkain koskaan testaamamme poljettava jousitettu pyörä.

LISÄÄ VÄHEMMÄLLÄ: Epic 8:n kohdalla emme käyttäneet yhtään ylimääräistä grammaa saadessamme runkoon megana kapasiteettia. Kaikissa malleissa on nyt SWAT 4.0, joka kuljettaa kaikki poluilla tarvitsemasi, ja integroitu ohjauksen rajoitin, joka ehkäisee inhottavan yleisiä vaakaputken arpia niillä kaatumiskerroilla, kun tankosi pyörii. Itse asiassa uusi S-Works Epic 8 -runkosetti on jopa keventynyt (tarkalleen ottaen 76 grammaa) samalla kun se on saanut nämä uudet lisäominaisuudet.

  • Maailman kyvykkäin 120 mm:n pyörä. 12 % parempi iskunvaimennus ja 20 % vähemmän polkemisen aiheuttamaa pomppimista.
  • Ride Dynamicsin kehittämä RockShox SIDLuxe ULTIMATE iskunvaimennin ja viritetty SID ULTIMATE haarukka Flight Attendantilla.
  • Yksilöllisesti viritetty iskunvaimennin sisältää 3 ainutlaatuista vaimenninasetusta.
  • Specialized Ride Dynamics -viritetty RockShox Flight Attendant kerää reaaliaikaisia tietoja sinusta ja maastosta optimaalisten vaimennusasetusten määrittämiseksi.
  • Törkeän kevyet, tasaiset ja erittäin kestävät Roval Control SL -vanteet.
  • Tyylikäs ja kevyt integroitu Roval Control SL -ohjaamo.
  • Huipputason Level Ultimate Stealth 4-mäntäiset jarrut tarjoavat ylivoimaisen jarrutustehon suhteessa painoon.
  • SRAM XX SL T-Type AXS -vaihteisto tarjoaa maastovaihteiden huippuominaisuudet.
  • SWAT 4.0 alaputkessa kuljettaa poluilla tarvitsemasi tavarat.
info
Valmistaja
SPECIALIZED
x
Valitse Väri:
Valitse koko:

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

7,90 €  Nouto postin pakettiautomaatista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

7,90 €  Nouto postista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

29,90 €  Matkahuollon kotiinkuljetus (pyörät)