Vedenpitävä Ortlieb Handbar-Pack on erittäin tärkeä varuste Bikepacking reissullesi. Laukkukoosta riippuen, se tarjoaa 9 tai 15 litraa tilaa makuupussillesi ja makuualustalle. Se auttaa myös tasapainottamaan pyöräsi painojakaumaa. Rullattavat päiden ansioista pääset käsiksi tavaroihin helposti. Laukun päällä sijaitsevilla kompressioremmeillä ja pakkaat tavarat pieneen tilaan ja pystyt myös kiinnittämään niihin lisää tavaraa. Uutuutena kompressioventtiili, jonka avulla laukusta saa ylimääräiset ilmat puristettua pois. Handlebar-Pack laukussa on erikseen kiinnikkeet lisävarusteille, kuten Ortlieb Accessory-Pack laukulle. Laukusta löytyy runsaasti spacereita ja velcrotarrat, joilla laukku kiinnittyy joka tankoon, myös hiilikuitutankoon.
Materiaalina kestävä, repeämätön PVC vapaa pinnoitettu nylon. Hitsatut saumat. Helppo pitää puhtaana ja tarvittaessa paikattavissa. 

  • Kevyt
  • Materiaalina kestävä, repeämätön PVC vapaa pinnoitettu nylon. Hitsatut saumat. Helppo pitää puhtaana ja tarvittaessa paikattavissa. 
  • Hyvin näkyvä laukku 3M heijastimilla
  • Helppo velcrotarrakiinnitys
  • Lisävarustemahdollisuus, Ortlieb Accessory-Pack
info
Valmistaja
ORTLIEB
x
Valitse koko:

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

7,90 €  Nouto postin pakettiautomaatista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

7,90 €  Nouto postista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

29,90 €  Matkahuollon kotiinkuljetus (pyörät)