Knog Blinder Road 400/600 etuvaloista löytyy 400/600 lumenia kirkasta valotehoa. Sen valokuvio on suunniteltu katuajoon soveltuvaksi, tarjoten sinulle tehokkaan ja näppärän etuvalon pimeisiin iltoihin.

  • 2 LEDiä jotka erikseen molemmat pystyvät tuottamaan 250/400lm valotehon. Yhdessä käytettynä valoteho 400/600lm.
  • LHS ja RHS optiikka - LHS optiikassa on 12-asteen kulma, joka tarjoaa erinomaisen valokeilan nopeaan ajoon tasaisilla alustoilla. RHS optiikka taas tarjoaa 32-asteen kulmassa tulevan valokeilan ja enemmän hajavaloa. Se soveltuu parhaiten hitaampaan ajoon ja epätasaisille alustoille. Molemmissa ledeissä on erilaisia flash moodeja ja ne toimivat erikseen.
  • Silikonikiinnitys, jolla saat Knog Blinderin kiinni lähes kaikkiin tankoihin. Sisältää kaksi irroitettavaa silikoniremmiä, tankokokoihin 22-28mm ja 29-35mm.
  • Vesitiivis rakenne ja sisäänrakennettu usb-lataus. Blinder Road on 100% vesitiivis (IP67). Se ladataan USB-portin kautta, joka tarkoittaa myös sitä, että et tarvitse erillisiä latauskaapeleita tai vaihtopattereita.
  • Kun virta alkaa olla vähissä, punainen valo syttyy virtanapin vierelle. Tämä valo vaihtuu vihreäksi ja sammuu kokonaan, kun Blinderin akku on täynnä.

  • Valon fyysinen olemus, sen ollessa leveämpi, kuin pidempi mahdollistaa valon kiinnittämisen mahdollisimman lähelle tankoa. Tämä tarkoittaa sitä, ettei valo pompi ja tärise niin paljon ajossa ja valokeila pysyy vakaana epätasaisemillakin teillä. Valon remmit ja napit ovat myös suunniteltu niin, että niitä on helppo käyttää myös hanskojen kanssa.

info
Valmistaja
KNOG
x
Valitse koko:

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

7,90 €  Nouto postin pakettiautomaatista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

7,90 €  Nouto postista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

29,90 €  Matkahuollon kotiinkuljetus (pyörät)