Pearl Izumi Intervalnaisten ajohousut ovat korkealaatuiset ajohousut suorituskykyä ja maksimaalista mukavuutta sekä huipputeknologiaa arvostavalle pyöräilijälle. Drop-tail takaosa helpottaa vessakäyntejä kun henkseleitä ei tavitse laskea kokonaan. Interval housuissa on suurempi lihaksia tukeva kompressio Lycra kankaan ansiosta. Seitsemän paneelinen housu pysyy tukevasti paikallaan ja tukee sinua dynaamisemmassakin liikeradassa kuormittamatta saumoja tai aiheuttamatta ylimääräistä kiristävää tunnetta. Laserleikatut ohuet ja huomaamattomat henkselit eivät paina, purista tai hierrä. Henkeseli-klipsi auttaa istuvuuden säädössä ja saamaan henkselit niin että ne eivät häiritse edessä. Laserleikatut kyljet ja takapaneeli ovat silkin pehmeitä ja antavat saumattoman ulkonäön ja tuntuman ihoa vasten. Tämä kaikki yhdistettynä premium-tason elite Escape 1:1 pehmusteeseen takaavat lukemattomia nautinnollisia kilometrejä!

  • Elite Transfer In-R-Cool® kangas "coldblack" -teknologian kanssa takaavat optimaalisen viileyden ja suojaa auringolta. 
  • Naisten ELITE Escape 1:1® säämiskä/pehmuste on "leijuva", pehmeä ihoa vasten, 4-suuntaan venyvä päällinen ja 2-kerroksisella vaimennuksella
  • Laser leikatut kyljet ja yläosa sekä henkselit saumattoman tunteen optimoimiseksi
  • Erittäin käytännöllinen drop-tail design --> pudota housut takaa alas vessakäynnillä riisumatta koko yläkerrastoa
  • BioViz heijastavat elementit pimeännäkyvyyden lisäämiseksi
info
Valmistaja
PEARL IZUMI
Valitse koko:

Toimituskulut alkaen

7,90 €  Nouto postin pakettiautomaatista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 200,00 € tilauksille

0,00 €  Nouto myymälästä

7,90 €  Nouto postista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 200,00 € tilauksille

29,90 €  Matkahuollon kotiinkuljetus (pyörät)